DESPRE NOI

Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) este o instituţie locală care funcționează ca un mecanism de identificare a nevoilor, dar și a oportunităților, propune strategii, crează mediul pentru sprijinirea și dezvoltarea comunității și urmărește în activitatea sa beneficiul public. FCTF stimulează spiritul filantropic, implicarea de orice manieră în proiectele și campaniile propuse, prin dedicarea rezultatelor exclusiv comunității și printr-o administrare atentă și transparentă.

Echipa:Andreea Ganea
Asistent administrativ

Ioana Hașu Georgiev
Responsabil comunicare

Cristiana Metea
Manager proiect

Cristina Muntean
Community manager

Marius Munteanu
Responsabil financiar
Institutul de Cercetare Făgăraș (ICF) susține inovația și dezvoltarea cunoașterii și științelor în Țara Făgărașului prin cercetare, analiză de politici publice și programe educaționale de calitate. Ne dorim o comunitate bine informată și care își înțelege atât provocările cât și potențialul pentru viitor. ICF reunește cercetători, practicieni, studenți și elevi din peste 15 țări și dezvoltă activități interdisciplinare care să susțină o mai mare utilizare a cercetării în comunitățile locale, la nivel național și internațional.

Echipa:Adriana Cârnu
Asistent cercetare

Ana Maria Chirilă
Asistent Manager

Edi Beserman
Asistent cercetare

Ianis Roșioru
Asistent cercetare

Dr. Laura Vișan
Cercetător

Dr. Lev Fejes
Cercetător

Dr. Magdalena Drăgan
Cercetător

Dr. Silvia Fierăscu
Cercetător

Dr. Ștefan Cibian
Coordonator cercetare
Fundația Mihai și Maria Frățilă (FMMF) are scopul de a inova și crea valoare adăugată prin îmbinarea experienței generațiilor anterioare cu viziunea, pasiunea și implicarea activă a generațiilor actuale și viitoare. FMMF găzduiește grupuri de inițiativă și ONG-uri și dezvoltă, împreună cu Make Better: MKBT și Fundația Comunitară Țara Făgărașului, @HomeinFăgăraș, un spațiu de co-working și co-living pentru inițiative comunitare.

Echipa:Carmen Toma
Asistent ManagerDESCOPERĂ NOUTĂȚILE ȘI EVOLUȚIA PROIECTULUI

abonează-te la newsletter


MĂ ABONEZ

Proiectul este derulat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Fundația Mihai și Maria Frățilă și Institutul de Cercetare Făgăraș și beneficiază de o finanțare în valoare de 249,864 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org
Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro